Call Agent

+1 307 461 9428

Croatia

zaraditi online
Zaraditi Online u Hrvatskoj

Želite li zaraditi online? Laka Zarada, Hrvatska

odvojite svoje slobodno vrijeme i zaraditi online. Zaradite novac na internetu, posjetite kod kuće ili u uredu, ispunjavanjem plaćene online ankete. Zarađujte novac na Internetu, posjetite doma ili na urocima, odgovarajući na proste upite o vama, što vam se sviđa, što vam se ne sviđa, i o svakodnevnom životu u platno online-opitovanje. Priključite se na Pravo iskustvo ta Popunite iskustvo kako biste dobili gotovu nagradu. Lagano iskustvo — ovo je jedno od najjednostavnijih, najnadnijiših i legitimnih web-mjesta, koje je izazvalo dojmove i suosjećanje s milijun korisnika i korisnika, a ovaj se put produžava. .
Besplatno je, sigurno i jednostavno!

Online ankete

Tvrtke su zainteresirane čuti od potrošača poput vas! Easysurveygift.com povezuje vas s ovim tvrtkama i plaća vam da podijelite svoje ideje od 1999. Koristimo informacije koje nam dostavite nakon što se pridružite i ispunite svoj članski profil kako bismo ciljali različite demografske skupine na temelju kriterija koje daju naši kupci. Kontaktirat ćemo vas putem e-pošte ako vaš profil ispunjava osnovne uvjete za određenu anketu. Vašem ćemo računu dodijeliti iznos naveden u pozivnici ako prođete fazu dubinske provjere studije i završite tijelo ankete.
Ne postoji jamstvo da ćete primiti ili sudjelovati u anketama. Određuje se vašim profilom, onim što naši klijenti traže i uklapate li se u neku od dostupnih grupa kvota. Ne postoji određeni broj pozivnica koje većina pojedinaca dobiva. Broj pozivnica varira; međutim, ovisno o vašem profilu, možete dobiti više.

Analiza ponašanja

Easusurveygift.com, pokrenut 2009., jednostavan je program za stolna računala koji vas uključuje u istraživanje tržišta ponašanja dok surfate internetom. Kada instalirate softverski klijent, pomažete našim klijentima da bolje razumiju online aktivnosti i imate pravo na više plaćenih anketa ako ostanete aktivni. Kako razvijamo program, tako se razvijaju i poticaji za sudjelovanje na Easusurveygift.com.
Easusurveygift.com također omogućuje jednostavan i neposredan pristup svim vašim pozivnicama za anketu izravno na vašem računalu. Sudjelovanje u online anketama ne zahtijeva instalaciju bilo kakvog softvera. Prestaje emitirati kada program otkrije "Privatno pregledavanje" i "Inkognito način" glavnih internetskih preglednika.

Portreti i profili članova

Održavanje vašeg profila i fotografija člana ažurnim je ključno kako bismo vas mogli ispravno povezati s prilikama za anketiranje. Vaš članski profil izgrađen je na temelju podataka koje ste unijeli prilikom registracije. Ipak, poboljšava se ispunjavanjem neobaveznih slikovnih anketa. Ankete o portretima skup su dodatnih pitanja o određenoj temi ili elementu vašeg života koji će nam pomoći u stvaranju točnijeg portreta o vama. Ažuriranje vaše slike omogućit će vam sudjelovanje u dodatnim istraživačkim upitnicima.

Informacije Easysurveygift.com

Sve što trebate znati o nama nalazi se ovdje.
Na Easysurveygift.com našim igračima nudimo razne mogućnosti otkupa, uključujući mogućnost povlačenja zarade na e-novčanike, poklon kartice i mobilne novčanike. Možete ih dati i u dobrotvorne svrhe. Tragamo za svim mogućim alternativama nagrada koje su dostupne diljem svijeta. Možete iskoristiti na PayPalu, Amazonu, bankovnom prijenosu i drugim poznatim markama.
Imamo dvoslojni sustav preporuka koji vam plaća 15% za preporuke prve razine i 5% za preporuke druge razine. Sve što trebate učiniti je uputiti nove korisnike koji žele sudjelovati u našim visokoplaćenim anketama, ponudama i zidovima s ponudama. Vaše preporuke nikada ne istječu, a vi nastavljate zarađivati ​​provizije za preporuke sve dok to zarađuju.

Privatnost

Trudimo se pridobiti i održati vaše povjerenje pridržavajući se strogih pravila o privatnosti. Nikada ne prodajemo niti distribuiramo vaše osobne podatke; naši klijenti dobivaju samo anonimizirane ili agregirane podatke. Također imamo strogu politiku protiv neželjene pošte. Nikada nećemo slati SPAM ili neželjenu e-poštu na vašu adresu e-pošte.