Call Agent

+1 307 461 9428

Bulgaria

платена анкета
платена анкета

Платени анкети в България

Easy Survey Gift е сайтът за платени проучвания със специфични за нацията панели, един от които е България ако търсите български изследвания, това е най-добрият ви залог. Въпреки че предоставя само една възможност за доход, потенциалът за печалба на сайта е сравним Това е така, защото сайтът предлага добър избор от анкети. Освен това се плаща доста добре за всяка анкета, която попълните. Бариерата за изтегляне на печалбите ви по банковата ви сметка ще бъде 3,90 лв. Струва 2,00 долара.
Друга причина, поради която сайтът е фантастичен за присъединяване, е, че включва мобилно приложение, което можете да използвате, за да провеждате анкети от мобилното си устройство.

Нашите услуги:

Оценихме вашата гледна точка и поехме отговорност за нея, като отговорихме на вашите забележки. Възнаграждаваме ви с пари за вашите ценни мнения и време. Регистрирайте се с вашия валиден имейл адрес, изпратете основната си информация и започнете да попълвате анкетите. Задаваме ви много въпроси, на които трябва да отговорите.
Ние ви компенсирахме за това и имайте предвид, че това е истински и легитимен начин да печелите и генерирате пари. Предоставяме ви анкети и изискваме вашите отговори, за да продължим.

Вашето мнение си струва в долари!

Вашата гледна точка е много търсена. Участвайте в проучвания на продукти, услуги и бизнес, за да помогнете да определите бъдещето на икономиката.
Всяка анкета, която попълните, ви печели монети. Спрете просто да изразявате мислите си и започнете да печелите пари от тях!
Участници в онлайн анкети
Печелете между $1 и $5 за всяка онлайн анкета, която попълните.
Ако бъдете отхвърлени от проучване, ще получите кредити.
Проучете влиянието на вашите отговори върху компании и марки по целия свят. Easysurveygift.com е онлайн общност, където можете да правите пари чрез интернет проучвания. Нашата процедура за регистрация е проста и бърза. Супер заплащане. Той също така предлага безплатен стимул за регистрация и няколко метода на плащане. Можете да печелите допълнителни пари и карти за подаръци от различни търговци. С безплатна регистрация може да имате достъп до платени проучвания.

Искате ли да участвате в онлайн анкети?

Онлайн анкетите са страхотна възможност да изразите себе си и да бъдете възнаградени. Фирмите за пазарни проучвания винаги търсят участници, които да участват в проучвания по различни теми. Ако сте един от многото хора, които искат да участват в проучване на пазара, продължете да четете.

Как работят анкетите?

Преди да започнете да провеждате анкети, трябва да имате широко разбиране за това как функционират. Бизнесите и организациите имат конкретни въпроси, на които искат клиентите да отговорят; много фирми използват фирми за пазарни проучвания. Кой прави професионално проучване, за да получи решения?
За да отговорят на въпросите на марките, тези фирми за пазарни проучвания трябва да анкетират група лица. За да направят това, те ще поканят хора да се присъединят към техния панел за проучване (или база данни с участници в проучването), които ще отговорят на тези въпроси в замяна на пари. Участието в един от тези панели ще ви добави към база данни с хора, които са се съгласили да бъдат потърсени за възможности за гласуване.

Как мога да стана член?

Първата стъпка е регистрация в надеждни уебсайтове (или панели) за анкети. За да участвате, попълнете регистрационния формуляр с вашите данни и изчакайте да получите имейл с първите си проучвания. Всяка покана за проучване ще включва темата на проучването, офертата за награда за попълването му, прогноза за това колко време ще ви отнеме да го попълните и връзка към самото проучване. Кликнете върху връзка към анкета и я попълнете.